Туристична їжа у похід

І досвідченому туристу і новачку у цій справі, потрібно добре і правильно харчуватись під час здійснення пішої мандрівки. Адже похід гірською місцевістю потребує неабияких зусиль: окрім того, що вам потрібно налаштуватись морально, що кожного дня ви будете практично цілий день іти, долати складні маршрути і нести важкий рюкзак за спиною, ви також повинні фізично почувати себе повними сил, задля успішного проходження маршруту. Для цього вам необхідно отримувати певний запас корисних речовин, які б підзаряджали вас і ви почували себе ситими і бадьорими. Звичайно, можна скласти необхідний раціон на похід, порахувати харчову цінність від продуктів на кожного учасника, закупити все необхідне, після цього розділити між кожним і сміливо відправитись у мандрівку. Проте, часто, такий процес займає багато часу і дещо виснажує (в плані: спершу скласти меню, порахувати пропорції на кожну людину, тоді відправитись у магазин і закупити усе необхідне і після цього ще й кожного дня під час подорожі нести додатковий тягар на плечах у своєму рюкзаку). Проте, туристичні виробники, винайшли цікавішу альтернативу цьому процесу, а саме сушену їжу - туристична їжа в terraincognita.com.ua. “Що це таке”, - подумаєте ви? “Як таким можна наїстись?”. І ми відповімо, що легко, смачно і поживно.

Серія харчування від TrekLine

Давайте розглянемо сушену туристичну їжу на прикладі серії харчування від українського виробника TrekLine.

Наприклад, страва “Борщ TrekLine український 55 г”, характеристика:

  • Страва виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО.
  • Склад: сушена варена свинина, пропарені картопляні пластівці, капуста сушена, буряк сушений, морква сушена, цибуля сушена, кріп сушений, часник сушений, томатний порошок, сіль.
  • Харчова цінність на 100 г: білки - 10,76 г, жири - 8,12 г, вуглеводи - 50,09 г.
  • Енергетична цінність порції: 307,4 Ккал.
  • ВМетод приготування: перед вживанням залити суміш 270-300 мл окропу, перемішати і запарити протягом 8-10 хвилин.
  • Термін придатності: 12 місяців, дата виготовлення вказана на упаковці. Зберігати в сухих приміщеннях.
  • Вага нетто: 55 г (1,94 oz).

Отож, як ми бачимо, справа розрахована на 1 людину, виробник вказує, що її можна швидко та легко приготувати, а також яку енергетичну та харчову цінність вона дає. Тому, погодьтесь, що закупивши певну кількість пачок різноманітних сушених страв від TrekLine, ви отримаєте більше вільного місця у наплечнику, зменшите його вагу, пришвидшите час для приготування їжі і залишитесь ситими та повними енергії. Позитивний момент також у тому, що сушену їжу ви можете запарювати прямо у пакетику і навіть їсти з нього, що дозволить вам не витрачати час на миття посуду у крижаній річці. Погодьтесь, що це дуже зручно.

Якщо вас зацікавила сушена їжа у похід і вам потрібна допомога у її виборі, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження TerraIncognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацією і підберете саме те, що ідеально підійде для успішного здійснення вашої подорожі.

Незабутніх вам мандрівок і пригод!