Коліматор - profoptica.com.ua

Сучасні технології не стоять на місці, і тепер стрільцям доступні оптичні коліматорні приціли для зброї. З їх допомогою стало можливо швидко наводити рушницю на ціль практично з будь-якого положення, забезпечуючи результативний вистріл. Коліматор, який можна встановити на звичайну гладкоствольну рушницю, бойову зброю або навіть пневматику користується великим попитом, оскільки все більше стрільців встигли оцінити переваги приладу та його доступну вартість.

Переваги застосування коліматору

Розробка та виробництво пристроїв супроводжується застосуванням новітніх технологій, що обумовлює все більшу ефективність та функціональність нових зразків, за допомогою яких, окрім спрощення націлювання, забезпечуються наступні моменти:

  • чисте, чітке та контрастне відображення зображення за рахунок багатошарового покриття на склі.
  • автоматична корекція балістики для компенсації вад використовуваної зброї;
  • широке поле зору - головна перевага коліматорів, завдяки якому перед стрільцем відкривається об'ємний простір та є можливість контролювати ситуацію, спостерігаючи за кількома об'єктами одночасно.

Коліматор забезпечує відкритий простір та відсутність перешкод також завдяки невеликому та яскравому прицільному маркеру.

Для чого потрібен коліматор

Як вже було зазначено, ці приціли полегшують та підвищують точність прицілювання на об'єктах, що є дуже важливим:

  • під час полювання - дозволяють вибирати цілі, включаючи ті, що швидко рухаються. Таким чином, забезпечується реактивність при перемиканні з одного об'єкта на інший та його поразка.
  • на стрільбищах для досягнення високих результатів та перемог завдяки швидкому націлюванню зброї на мішень.
  • в бойових умовах та при виконанні тактичних завдань - коліматори в рази покращують готовність стрільців, що забезпечує певну перевагу над супротивником. Завдяки наявності налагоджувальних параметрів можна адаптувати коліматорні приціли під різні складні ситуації.

На відміну від звичайних прицілів, в коліматорах передбачений необмежений паралакс, а прицільна марка залишається непорушною, що є великим плюсом при стрільбі на віддалені відстані.

Пряма співпраця Інтернет-магазину «Профоптика» з виробниками оригінальної продукції дозволяє встановлювати вигідні ціни на коліматори для полювання, бойових та тактичних завдань. У виборі підходящого варіанту з задоволенням візьме участь досвідчений консультант, а процес оформлення замовлення займає кілька хвилин. Доставка в будь-який населений пункт України здійснюється протягом двох днів, існують кілька варіантів оплати для зручності покупця, включаючи оплату при отриманні замовлення на руки.